filter_list

Filter

Losse-thee
Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Dank je thee

Een origineel en heerlijk bedankje, speciaal voor jou, omdat je het verdient!

5,50

visibility
shopping_cart

Lieve thee

Een heerlijke thee vol met liefde. Persoonlijk, gevoelig, romantisch én natuurlijk ontzettend lekker. De thee is extra speciaal door de...

5,50

visibility
shopping_cart

Vrolijke thee

Begin de dag goed met deze vrolijke thee en je dag kan niet meer stuk!

5,50

visibility

Geluksthee

Een speciale thee voor iedereen die wel wat extra geluk kan gebruiken! Een unieke groene thee met sparrennaalden, bessen en bladeren.

5,50

visibility
shopping_cart

Amandelthee met Appel en Kaneel

Typisch zo’n theetje dat het altijd goed doet door de verfijnde en zoete smaak. Mjam!

5,50

visibility
shopping_cart

Amandelthee met Appel en Kaneel - zak

Typisch zo'n theetje dat het altijd goed doet door de verfijnde en zoete smaak. Mjam!

5,50

visibility
shopping_cart

Winterse thee

Deze heerlijk geurende zwarte thee met appel, kaneel en vanille is een verwennerij voor iedereen tijdens de koude winterdagen.

5,50

visibility
shopping_cart

Feestelijke thee

Maak het feest compleet met deze feestelijke thee!

5,50

visibility
shopping_cart

Bloementhee

Deze zwarte thee is heerlijk, geurig en ziet er prachtig uit door de hoeveelheid verschillende bloemen die erin vertegenwoordigd zijn...

5,50

visibility
shopping_cart

Vrolijke thee - zak

Begin de dag goed gemutst met deze vrolijke thee en je dag kan niet meer stuk!

5,75

visibility
shopping_cart

Lieve Juf Thee

Het perfecte cadeautje om de juf te bedanken. Een heerlijke thee van milde groen thee, rozen en natuurlijk gekleurde suikerhartjes.

5,50

visibility
shopping_cart

Lieve thee - zak

Elk hartje dat voorbijkomt in deze thee doet je herinneren aan de liefde. Persoonlijk, gevoelig, romantisch én natuurlijk ontzettend lekker.

5,50

Online je losse thee kopen bij Arelo

Ben jij theeliefhebber of heb je een dierbare die er dol op is en wel een opkikker kan gebruiken? Dan is de losse thee van Arelo iets voor jou! Met zorg hebben we de lekkerste mixen voor je samengesteld, zodat je in alle rust kunt genieten van een overheerlijk theetje op ieder moment van de dag. Je kunt bij ons de losse thee bestellen per smaak, maar ook in een samengesteld theepakket. Ieder theedoosje bevat alvast drie papieren filters, zodat je direct aan de slag kunt. Kies een thema dat aansluit bij de gelegenheid, voeg de nodige accessoires toe en laat het pakket gratis door ons bezorgen bij de gelukkige. Of bij jou zelf natuurlijk, wij oordelen niet (integendeel).

Waarom losse thee zetten?

Nu ziet losse thee er natuurlijk heel gezellig uit, maar je vraagt je misschien af wat nu de voordelen zijn ten opzichte van het klassieke gevulde theezakje. Zo’n zakje kan toch ook heel lekker zijn? Zeker! Toch heeft losse thee veel voordelen: het is van betere kwaliteit, bevat minder toegevoegde smaakstoffen en smaakt simpelweg beter. Dit heeft te maken met de productie: losse thee wordt meestal met de hand geplukt, zodat alleen de beste, meest verse theeblaadjes in jouw thee terechtkomen. Bovendien worden de losse theeblaadjes niet vermalen, waardoor de smaken goed behouden blijven. Zo geniet je optimaal van je kopje thee.
 


Onze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies